Kvinne massasje tantra

kvinne massasje tantra

Denne massasjen endrer ofte måten du fornemmer seksualitet på, og du lærer en ny, bekymringsløs opplevelse av opphisselse og intimitet. Du blir kjent med tantrisk pust som fører til absolutt fysisk og psykisk avslapping og følelse av energi i hele kroppen.

Denne dype og oppfriskende følelsen forblir i deg lenge etter massasjen. Under tantrisk massasje er det viktig å bli kvitt hindringer og skam og oppleve absolutt avslapping og frihet. Den mottakende er altså naken, dekket med sarong som massøren tar bort etter hvert. Massøren er også bare i sarong som hun etter hvert drar ned til hoftene eller tar den helt bort.

Under tantrisk massaje er tillit og respekt viktig. Den mottakende er hele tida bare passiv og tar imot massasje og koser seg. Det er i hvert fall ikke noe erotikk eller sex mellom den mottakende og den givende. Under tantrisk massasje er følelsen av renhet og fullkommen avslapping meget viktig.

Før selve massasje og etter den kan mottakende dusje. Massøren dusjer også mellom massasjene. Tantrisk massasje hjelper deg med bedre fornemmelse av seksualitet og til å bli klar over hvor vakker din kropp er. Du får dele intimiteten med din partner, du klarer åpen kommunikasjon og respekt til hverandre på en bedre måte.

Når det gjelder menn, da kan tantrisk massasje hjelpe med problemer med prostata, ereksjonssvikt og for tidlig utløsning.

Når det gjelder kvinner, kan tantrisk massasje hjelpe i tilfelle vaginitis, smertefult samleie og ikke fysiologiske problemer med unnfangelse. Både menn og kvinner kan tjene på massasje ved mangel på energi og livslyst, depresjoner, man får bedre forhold til seg selv og til sin partner. Man blir kvitt stress, musklene slapper av og massasjen støtter kretsomløp. Når det gjelder tantrisk massasje utført på et par, får partnere oppleve større gjensidig attraksjon og samspill. Senere blir også deres forenemmelse av seksualitet og følelse av intimt samspill bedre.

An oasis of relaxation and touch. Contact info info tantrasun. Welcome to the world of Tantra massages 6 diferent massages for Your pleasure contact us. Webdesign Websynergy Webhosting Český hosting.

This website uses cookies. By continuing to browse, you agree to our use of cookies. I så tilfelle får du pengene returnert eller de kan benyttes til en ny avtale.

Fordi de fleste av oss er oppvokst innenfor rammene av en patriarkalsk kulturarv, er vi påvirket av et veldig begrenset syn på vår kropp og seksualitet.

Synd og skam ligger i større eller mindre grad i det ubevisste hos oss alle. Det har gjort mye med vårt selvbilde. Men også med vår evne til å stole på egen livskraft, vår evne til å forbinde oss til andre mennesker, og til å skape våre liv i tråd med den vi er.

InnerLife Tantrisk Massasje gir mulighet til å fordype deg i opplevelsen av din seksuelle energi som kontinuerlig strømmer gjennom din kropp. I vår kultur har vi i altfor stor grad beveget oss vekk fra den indre, erotiske erfaring, — vekk fra den sjelelige opplevelsen ved vårt eget underliv eller kvinnens bryster, som om disse områdene av kroppen ikke tilhører vår daglige tilværelse annet enn når vi har sex.

Å være et levende menneske handler om å kjenne den erotiske følelsen i egen kropp uten å tenke sex. Å kjenne at denne unike kroppsenergi vel så mye er ment for nærhet i enhver relasjon og som inspirasjon i enhver handling vi foretar oss. Vi trenger å separere den erotiske følelsen fra sex, for å erfare den seksuelle energistrømmen i kroppen som vår egen livskraft og som kilden til den dypere mening i våre liv.

I Vesten har vi for vane å «gå til hodet» hver gang vi kjenner oss erotiske, for å forstå hvorfor vi kjenner nytelse i forhold til en annen person, hvorfor det kribler i Yoni eller i brystene våre, eller hvorfor vi kjenner oss så levende at vi bare har lyst til å strekke ut armene og danse med vinden. Idet vi spør hvorfor, skaper vi avstand til den seksuelle energien i kroppen, som faktisk er vår egen livskraft.

Gjennom tillærte, kulturelle forestillinger knytter hjernen alt som har med bryster, underliv og erotisk berøring med mulighet for ønsket eller uønsket sex. Derfor spør vi nesten alltid: Vi trenger å legge vekk vårt fokus på sex. Vi lar det seksuelle møtet få komme inn der det hører hjemme — i selve hjerterommet — som noe ekstra fint når vi har det godt med oss selv. Resten av tiden får den erotiske livskraften  virke til fordel for egen nytelse, egen levendegjøring, egen inspirasjon og kreativitet.

Tantrisk massasje kan ikke sammenlignes med andre former for massasje. Terapeuten bruker langt mer av sin kropp og innlevelse, er langt mer åpen og nær enn du er vant med fra tradisjonell massasje. Det er en helt annen side ved deg som skal vekkes — nemlig din kjønnslige identitet og erotiske nytelse.

Tantrisk massasje er således et nært og åpent samarbeid mellom massøren og deg som mottager. Massøren åpner for sin egen erotiske kroppsenergi når hun eller han masserer deg, som virker inn på tilstrømningen i din kropp.

Det er en ren erotisk nytelse, men det er IKKE seksuelt, — en forskjell som det kanskje er vanskelig å forstå før du har opplevd det! Tantramassasje for kvinner er annerledes enn for menn.

I et Taoistisk ordspråk sies det at «Seksualiteten er kvinnens hemmelighet». Tantra-massasje for kvinner er rettet mot å åpne den energi som allerede finnes i kroppen vår , men som ligger fortrengt av den patriarkalske kultur vi lever under. I tantrisk massasje ønsker vi at din naturlige energi igjen skal få bevege seg fritt og naturlig i din kvinnelige kropp. For deg som kvinne vil det være uvant å motta en så nær berøring fra en annen kvinne.

Under massasjen er du helt naken. Da er det viktig ikke å tenke kjønn, men at det er en søster som stiller seg til rådighet for å gi deg muligheten til å gjenkjenne din sensualitet og seksuelle energi gjennom din evne til nytelse.

For deg som mann å oppleve at massøren på en kreativ og sensuell måte berører deg over hele din kropp med unntak av penis , er spesielt. Som mottager er du helt naken under massasjen. Ja, det oppleves erotisk, men prøv å forstå at det du opplever, handler om nytelse som kan bringe deg innover mot din egen sjel.

Kommer likevel projeksjonen på henne og dermed ereksjonen, er det helt greit. Hun vil hjelpe deg innover igjen.

Uansett er det snakk om trening på å være fullt tilstede i Nytelsen. Gradvis blir du kjent med din egen, erotiske kroppsenergi som et nærvær i deg selv. Gradvis oppdager du hva det vil si å tillate din seksuelle energi å gi deg denne levende erotiske opplevelsen som forbinder deg til en utvidet bevissthet om deg selv. I Tantra har den seksuelle energi i kroppen din som funksjon å åpne deg for ditt dypere Selv, slik at du forstår at ditt opphold på jorden er hellig.

Under forløpet kan du komme til å oppleve flere av disse klassiske forstyrrelsene. Ha derfor innstillingen at du vil være åpen også for forstyrrelsene.

Vi var på et kurs i Sverige en lang helg, med en kvinne som heter . Jeg liker tantra massasje så mch, det hjelper meg å slappe av og nyte. En sensuell Helkropps tantra massasje for å helbrede ditt forhold til din egen seksualitet og for å få tilgang til din kraft som kvinne. En kvinnes livskraft og. Og du vet ikke hva du kan forvente fra denne opplevelsen? Ikke vær redd noe – tantrisk massasje er en uforglemmelig opplevelse både for menn og kvinner.

Kvinne massasje tantra

DEILIG FITTE AN APPOINTMENT AT THE NURU MASSAGE

Derfor er de fleste vestlige mennesker ubevisst om Eros som Kjærlighetens intelligens og livskunst. Ved å åpne deg for denne subtile livskraften, utvides og transformeres din bevissthet. Du innser gradvis hvordan livet på jorden i seg selv er hellig. Det gjelder ikke kun for kvinnen. I Tantra lærer du som mann at det er gjennom den feminine Eros, at din sanne maskulinitet trer frem. I Tantrisk Massasje møter du Eros i din kropp for å gjenoppdage hvordan hun vekker til live din inspirasjon og livskraftighet, nytelsen å være deg selv og kjærligheten til den verden du lever i.

Kurset i Tantrisk Massasje er en introduksjon, — et tilbud til deg som vil utforske din evne til å gi og motta nytelse i en trygg atmosfære basert på en dyp respekt , åpenhet og nærvær. Som gruppe skaper vi en varm og avslappende atmosfære, hvor du blir kjent med kroppen din på en helt ny måte.

Vi masserer først og fremst med underarmene, som glir sakte og rytmisk over huden og aktiviserer de seksuelle energistrømmene og erotiske sonene i kroppen. Når kroppens avspenning trenger inn under huden og hodets forsvar slipper taket, lærer du å gi deg hen til en nytelse som stiger opp gjennom kroppen din og sprer gleden over å være til.

Da vi var i puberteten og denne unike, feminine livskraften nærmest veltet opp i kroppene våre, var det en forvirrende opplevelse. Som ung gutt ble du sikkert veldig kåt, onanerte ofte og drømte mye om jenter og sex. Du hadde ingen forbilder, verken mytologisk eller i menneskene rundt deg, som viste hvordan du kunne håndtere denne nye opplevelsen i ditt indre.

Porno og skryt fra de andre guttene om hvordan de la ned jenter, var det du hadde å forholde deg til. Det har preget forholdet til din kropp, til din seksualitet og kvinnen, mer enn du aner. Som ung jente var forvirringen tilsvarende stor, om enn på en annen måte. Kroppen din utvidet seg og du fikk rundere former.

Menstruasjonen ble absolutt ingen ære å ta del i. Mange ganger kjentes kroppen din helt feil. Du ville slanke henne bort. Eller du lærte å beherske henne med trening eller andre former for maskulin aktivitet. Et sted i deg har du alltid visst at noe mangler. Tantrisk massasje er en vei inn til å gjenoppdage Eros som en livskraft i ditt indre. I Tantrisk Massasje lærer du om Nytelsen som et redskap til å gjenforene kroppen og livet med det hellige. Til grunn for nytelsen ligger trening på full oppmerksomhet og tilstedeværelse.

Slik forteller den tantriske visdom at du kan gjenoppdage livets skjønnhet, sansenes frydefulle gleder, åpenheten i den naturlige intimitet og seksualitetens verdighet og glede. Tantrisk massasje er din måte å åpne deg for livets visdom slik den lever i dypet av din kropp.

Berøring av huden er en dyp kommunikasjon uten ord. Når vi tar på hverandre, fjernes den usynlige avstanden mellom oss. Vi startet med en innledende samtale og peilet så ned i essensen av hva jeg trengte hjelp til å forsterke i meg selv. Jeg fant mine ord som jeg skulle tenne lys for, og trådte inn i denne trygge sfæren av altomsluttende støtte og omsorg.

Lizett kjenner ordene mine, og leser og tar imot kroppen og følelsene mine, respekterer hindringene og følger min rytme. Da jeg trådte ut av rommet, tørket av meg oljen og kom tilbake til verden, var motet styrket og tanken klar og rolig. Knærne var igjen børstet og jeg så på nytt hva det innebar å ta gode valg for meg selv. Dette er ikke luksus, men en fantastisk måte å gi selvkjærlighet. Å tillate noen å vise deg nærhet på dine premisser.

Jeg blir mer glad i og stoltere av meg selv og jeg klarer å møte verden i min fineste versjon. Tilbake hos Lizett etter en lang sommerferie med mange positive tanker. Jeg er mer åpen for ukjente mennesker og impulser enn på mange år.

Og er rett og slett glad i livet og meg selv for første gang på lenge. Denne sommeren kan jeg takke Lizett for, så det var derfor godt og være tilbake for mitt fjerde besøk. Også denne gang startet vi i badstuen og hadde en lang, fin prat. Lizett legger ingen føringer for samtalen, men trekker meg litt lenger for hver gang jeg er der, og får meg til å tenke annerledes på meg selv om mennesker jeg har i livet mitt. Hun utstråler alltid en trygghet og en varme som jeg setter utrolig pris på, og som får meg til å slappe av og ikke være "redd" for å åpne meg.

Lizett har fått meg til å tenke på meg selv og mine tanker og følelser, og at jeg må ta kontrollen tilbake over eget liv. Men at det samtidig er lov og ta det rolig og i et tempo som gjør meg trygg, og at jeg har kontroll.

Blir enklere for hver gang å tenne lysene også, da Lizett har fått meg til å skjønne at det er lov å være ego angående eget liv og velvære. Etter samtalen og lys var det opp på benken. Behandlingen denne gangen var en del annerledes enn tidligere. Det tok bare noen få minutter før jeg følte meg svevende og i ett med Lizett og hennes berøringer. Kroppen responderte helt annerledes denne gangen.

Jeg var mye mer åpen og avslappet, og kunne kjenne hvordan energien ble flyttet rundt inni meg samtidig som noe tung energi forsvant ut igjennom fingrene. En utrolig deilig behandling. Det var merkelig og bare være i mitt eget sinn og sveve med under behandlingen. Kunne kjenne kroppen respondere på all den positive energien som fant sin vei inn i meg. Som alltid en fantastisk behandling, men denne gangen føltes det som om vi sammen kom enda lenger enn tidligere behandlinger.

Jeg måtte ta noen minutter ekstra for meg selv etter behandlingen, før vi hadde vår samtale og friskt vann. Følte meg bare som et stort smil og med masse friskt overskudd når vi var ferdige.

Har denne gangen ventet med å skrive tilbakemelding til det har gått fire uker etter behandlingen. Fortsatt er kroppen på en topp, og smilet og humoren sitter løst. Positive tanker er gjennomgående og jeg har bedre arbeidsdager enn på mange år. Det er deilig hvordan all den positive energien som Lizett får inn i meg gjennom samtaler og behandling, hvordan den gjør livet mitt til noe nytt og spennende. Jeg er åpen for nye impulser, har igjen fått positive drømmer og fantasier om fremtiden.

Ser nå frem til hver eneste dag med positivitet og glede der jeg for bare åtte måneder siden var i et evig mørke av negativitet. Hadde ingen livsglede eller spesielle visjoner for fremtiden. Var på mange måter fanget i en spiral av negative tanker om meg selv, livet, livssituasjon, jobb, det seksuelle, det meste.

Så må bare få takke deg, Lizett, for dine behandlinger, din åpenhet, ditt smil hver gang jeg er hos deg.

Den tryggheten du utstråler, og alt du gir av deg selv til meg og mange andre. Jeg har på mange måter fått livet tilbake det siste halve året, og tør nå å se med åpne og positive øyne på fremtiden, med alle dører åpne. Ha en strålende høst, Lizett, og håper vi snart sees igjen selv om overskuddet fra deg bare gir og gir fortsatt, og kroppen er bedre enn på mange år.

Tilbakemelding fra mann 48 år: Jeg følte meg vel mottat - var spent, men slappet raskt av. Under samtalen var det en avslappet atmosfære, og god tid til å snakke.

Gode innspill fra massøren. Lett å åpne seg, og følte meg og mitt vel mottatt. En naturlig fin atmosfære rundt massasjen, følte meg avslappet og nøt tilstedeværelsen under massasjen. Følte en god kontakt med massøren, og det var deilig med en massasje som gikk i dybden i følelsene - ikke muskulaturen - ny, positiv opplevelse.

Veldig viktig egentid etter massasjen for å lande. Følte at jeg kunne bruke den tiden jeg trengte - og var klar for "verden" da jeg gikk ut. Vil bare si at jeg fikk noen nye følelsesmessige - gode - opplevelser etter massasjen, og ser en klar sammenheng.

Forsøker å ta godfølelsen og kontakten med følelsene med meg videre, men trenger nok litt påfyll og mer bevisstgjøring - så flere behandlinger er ønskelig. Bildene på disse nettsidene er tatt av fotograf Åge Pettersen. Om tantra Ordet Tantra er et eldgammelt ord, hvor tan er sanskritord for utvidelse. Mer om behandlingen En tantramassasjebehandling er en helhelts-orientert behandling hvor man er tilstede her og nå, og behandleren gir av seg selv.

Behandleren er bevisst sine evner og hvordan de omsettes til handling til størst mulig nytte for den som skal motta. Det brukes også samtaleteknikk for å skape klarhet fokus og forandring hos mottakeren. Tantramassasjebehandling Jeg er utdannet tantramassasjebehandler ved Livsglædecentret, og tilbyr tantramassasjebehandlinger, helkroppsmassasje. Mine behandlinger har en varighet på 2 timer 30 min coaching og 1,5 t massasje. De som ønsker mer tid på benken når de først er hos meg, eller ønsker utvidet samtaletid kan få dette.

Ønsker du utvidet tid, må du si fra om dette når du bestiller time. Timer som ikke avbestilles 24 timer på forhånd, faktureres i sin helhet. Jeg bruker kun naturlig mandelolje under massasjen. Vil du ta med en del av følelsen hjem, så har du mulighet til å kjøpe med en flaske med ml for kr ,- inkl. Gå gjerne inn og trykk "liker" på FB siden Tantrakvinnen. Jeg blir veldig glad for en melding på Tantrakvinnens side på FB eller e-post: Du kan også sende en sms til telefonnummer hvis du har spørsmål, eller ønsker å booke tid.

Eksklusive og private omgivelser   Behandlingen foregår i et eget behandlingsrom i mitt private hjem. En mann på 40 år forteller hva denne behandlingsformen har gjort for livet hans. I tillegg aksepterer han kroppen sin som den er, og tør nå å gå i bar overkropp på badeanlegg.

Jeg må innrømme at det nok var de erotiske tilnærmingene som gjorde at jeg først ville prøve dette. Hadde lest at behandlingene kunne hjelpe mot tidlig utløsning ved sex, og bidra til en større og sterkere opplevelse i sexlivet. Men selve behandlingsformen har lite eller ingenting med sex å gjøre.

Skibukser dame anal video